Nieuwe fotowanden in juli: Een terugblik op onze projecten

Geschreven door:
Ramon is werkzaam bij Mull2media
Ramon

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Fotowand projecten van juli 2024

De maand juli stond voor Mull2media in het teken van prachtige projecten en tevreden klanten. We zijn trots op de diverse fotowanden die we hebben gerealiseerd en willen graag enkele hoogtepunten met jullie delen. Of het nu gaat om het verfraaien van een bedrijfsruimte of het verbeteren van de akoestiek, onze fotowanden bieden een breed scala aan mogelijkheden. Laten we een kijkje nemen naar wat we in juli hebben bereikt.

Fotowanden

Huiskes Kokkeler: Airtex Naadloos Fotobehang

Bij Huiskes Kokkeler mochten we een indrukwekkende fotowand installeren. Met een afmeting van 6 bij 3,5 meter hebben we een naadloos Airtex fotobehang geplaatst. Airtex is ideaal voor grote oppervlakken dankzij de naadloze afwerking, wat zorgt voor een strakke en professionele uitstraling. Het resultaat is een prachtige blikvanger die perfect aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. Dit project laat zien hoe effectief een goed gekozen afbeelding kan bijdragen aan de sfeer en branding van een ruimte.

Get the Cake: Akoestisch Peesframe

Voor Get the Cake gingen we een stap verder met een akoestisch peesframe. Deze fotowand, met een afmeting van 5 bij 3 meter, combineert esthetiek met functionaliteit. Het akoestische materiaal zorgt ervoor dat geluidsgolven worden geabsorbeerd, wat leidt tot een betere geluidskwaliteit in de ruimte. Dit is vooral nuttig in drukke kantoren of vergaderruimtes waar een goede akoestiek essentieel is. Het peesframe maakt het bovendien eenvoudig om de print te wisselen, wat flexibiliteit biedt voor toekomstige aanpassingen.

Fotowand peesframe
Fotowanden

Bietje Geluk: Airtex Naadloos Fotobehang

Bij Bietje Geluk hebben we een bijzonder groot Airtex fotobehang van 7,75 bij 3 meter geplaatst. Dit project was een mooie uitdaging vanwege de omvang, maar het resultaat mag er zijn. Het naadloze behang zorgt voor een rustige en harmonieuze uitstraling, zonder onderbrekingen in het beeld. Het geeft de ruimte een unieke en persoonlijke touch die perfect aansluit bij de sfeer die Bietje Geluk wil uitstralen.

Veelzijdige toepassingen van fotowanden

Onze fotowanden zijn niet alleen geschikt voor de genoemde projecten, maar bieden tal van andere mogelijkheden. Denk aan het verfraaien van wachtruimtes, het creëren van inspirerende werkomgevingen of het toevoegen van een persoonlijke touch aan een horecagelegenheid. Dankzij de keuze uit verschillende materialen en montagetechnieken kunnen we altijd een oplossing op maat bieden. Of het nu gaat om Airtex voor een naadloze afwerking of een akoestisch peesframe voor geluidsabsorptie, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom kiezen voor Mull2media?

Bij Mull2media gaan we verder dan alleen het leveren van materialen. We bieden een totaaloplossing inclusief montage, zodat je zeker weet dat het eindresultaat perfect is. Onze expertise en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elke fotowand een kunstwerk op zich wordt. Of je nu op zoek bent naar een functionele oplossing of een decoratieve toevoeging, wij staan voor je klaar.

Ons team van professionals werkt nauw samen met jou om jouw visie tot leven te brengen. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie, wij begeleiden je door het hele proces. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een persoonlijke benadering en maatwerk dat perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.

We gebruiken alleen de beste materialen om duurzaamheid en kwaliteit te garanderen. Onze fotowanden zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Ze kunnen bijvoorbeeld helpen bij het verbeteren van de akoestiek in een ruimte of dienen als opvallend marketingmiddel in een commerciële omgeving.

Benieuwd naar wat wij voor jouw ruimte kunnen betekenen? Laat je inspireren door onze gerealiseerde projecten en geef je ruimte de uitstraling die het verdient. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken of kom eens langs voor een kop koffie.

Samen maken we van jouw muur een echte eyecatcher.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media