Mull2media draagt bij aan unieke Zwarte Cross-ervaring voor rolstoelgebruikers

Geschreven door:
Ivan is werkzaam bij Mull2media
Ivan

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Bij Mull2media geloven we in het creëren van buitengewone mogelijkheden, zelfs buiten de gebaande paden. Dit jaar hebben we met trots een Amerikaanse Dodge gewrapped voor een bijzonder initiatief tijdens de Zwarte Cross, waarmee rolstoelgebruikers de opwinding van het crossen kunnen ervaren.

Life & Mobility uit Doetinchem, bekend om hun innovatieve rolstoelen en scootmobielen, nam het voortouw in dit project. Samen met bouwgroep De Jongens uit Emmeloord hebben wij van Mull2media de Dodge klaargemaakt zodat rolstoelgebruikers ook deel kunnen nemen aan de legendarische cross in Lichtenvoorde.

Rudi van de Eschert (55) uit Borculo, gemeenteraadslid in Berkelland, mocht al een proefrit maken in de speciaal aangepaste Dodge. Zijn enthousiasme was aanstekelijk: “Met die helm op was ik onherkenbaar, maar mijn stralende ogen verrieden mijn plezier,” vertelde hij na afloop.

Zwarte Cross voor Rolstoelgebruikers

“Volop deelnemen aan de samenleving”

De NRPU, No Restrictions Party Unlimited, zet zich al jaren in voor de volwaardige deelname van mensen met een beperking aan de Zwarte Cross. Hun inspanningen zorgen ervoor dat dagelijks veertig rolstoelers kunnen genieten van het festival, begeleid door toegewijde vrijwilligers en voorzien van aangepaste slaapplekken.

Michel Hulst van Life & Mobility benadrukt: “Ons doel is niet alleen zakelijk succes, maar ook maatschappelijke betrokkenheid. We willen dat iedereen, ongeacht hun beperking, volop kan deelnemen aan de samenleving.”

Bijzijn is meemaken

Vrijwilligers van Kersten Hulpmiddelen, Medipoint en HartingBank zijn aanwezig om de rolstoelgebruikers te begeleiden tijdens de cross. Dankzij de samenwerking met De Feestfabriek, de organisator van de Zwarte Cross, wordt deze ervaring mogelijk gemaakt.

Rolstoelgebruikers die zich nog willen aanmelden voor een rit in de gewrapte Dodge kunnen dit doen via life-mobility.com/zwartecross. De ritten, bestuurd door Maarten van Hoeve uit Emmeloord, bieden een onvergetelijke ervaring.

Bekijk de video van de gewrapte Dodge op de Gelderlander.

Mull2media draagt bij aan unieke Zwarte Cross-ervaring voor rolstoelgebruikers

Geen vraag te gek

Bij Mull2media zijn we er trots op dat we niet alleen personenauto’s of bedrijfswagens kunnen wrappen, maar ook kunnen bijdragen aan projecten die echt een verschil maken. Of het nu gaat om een opvallende bedrijfswagen, een unieke festivalervaring of iets totaal onverwachts, wij staan klaar om elke uitdaging aan te gaan en onze creativiteit in te zetten voor een goed doel.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media