PHP-update succesvol doorgevoerd op alle websites

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2mediaRick is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan & Rick

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Probleemloze overgang voor de meeste websites

Deze week hebben wij met succes de PHP-update doorgevoerd op alle websites die bij ons gehost worden. We hebben alle websites gecontroleerd en het grootste deel heeft de overgang probleemloos doorstaan. Slechts een handjevol klanten heeft inmiddels bericht van ons ontvangen over eventuele fouten die zijn opgetreden, en deze fouten zijn reeds verholpen.

Hulp bij problemen

Mocht je (achter de schermen) nog problemen ervaren met je website, staan wij uiteraard klaar om te helpen. Je kunt ons altijd bereiken via helpdesk@mull2media.nl. Onze technische support staat klaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Terugblik op de aankondiging

Begin deze maand hebben wij onze klanten op de hoogte gesteld van de aankomende PHP-update. In deze berichtgeving benadrukten wij het belang van deze update voor zowel de prestaties als de beveiliging van de websites en de servers waarop zij draaien. De update naar PHP 8.3 brengt aanzienlijke verbeteringen met zich mee, zowel op het gebied van snelheid als veiligheid.

PHP-update succesvol doorgevoerd op alle websites

Serviceplan-klanten zonder zorgen

Klanten die een serviceplan bij ons afnemen, hebben deze mail niet ontvangen. Alle websites met een serviceplan zijn al langere tijd voorzien van de laatste PHP-versie en hebben dan ook geen problemen ondervonden bij deze overgang. Wil je ook een serviceplan afnemen? Neem dan contact met ons op.

Contact en ondersteuning

Indien er toch nog problemen optreden die aan de PHP-update gerelateerd zijn, verzoeken wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via helpdesk@mull2media.nl en staan klaar om je snel en adequaat te ondersteunen. Jouw tevredenheid en de optimale werking van je website staan bij ons voorop.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media